image based separator

Rólunk

A Cavalliera egy budapesti székhelyű nemzetközi lovasruházati márka, mely stílust és minőséget képvisel 2007 óta. A Cavalliera a nőiességre és a kreativitásra épül, kombinálva ezeket a professzionális sportolói attitűddel. A Cavalliera világszerte inspirálja a nőket, a márka neve egyet jelent az aktív életmóddal izgalmas, modern és ellenállhatatlanul nőies.

Az elegáns stílus és a kifinomult design áll a márka filozófiájának középpontjában. Ezek az értékek minden szintet áthatnak, a szabásvonaltól egészen az időtálló minőségig. A Cavalliera arra törekszik, hogy a legkiválóbb lovasruházati márkává váljon, mely kiemelkedő ár-érték arányt kínál: megragadja a színek, alapanyagok és formák új piaci trendjeit és innovációit, hogy aztán a Cavalliera egyedi, elegáns és nőies stílusában jelenítse meg azokat. A Cavalliera csapata minden egyes öltözék esetében maximális figyelmet fordít az anyagválasztásra, a szabásra és a tökéletes minőségre. A merész újításokhoz való bátorság, a folyamatos fejlődés, a szakértelem és a nyitottság a Cavalliera sikertönetének mozgatórugói.

A Cavalliera több mint 40 országban van jelen nőknek, gyermekeknek és lovaknak szóló inspiráló kollekcióival, termékeit olyan nagykereskedelmi hálózatokon vagy viszonteladói üzleteken keresztül értékesíti, melyek azonosulni tudnak a cég minőségi elvárásaival és a márka világszemléletével. A Cavalliera Csoport három márkanév alatt forgalmazza termékeit: Cavalliera, Cavalliera Kids és Cavalliera Professional. A cég nemzetközi szereplőként folyamatosan erősíti pozícióját világszerte.

 

E-mail: info@cavalliera.com
Telefon: +3670 531 90 09
Fax: +361 608 03 39

Levélcím: 1162 Budapest, Kendermag utca 3.
Weboldal: www.cavalliera.com


Produit ajouté avec succès au comparateur